یاسر بختیاری با نام هنری یاس خوانندهی رپ فارسی است. او اولین آهنگ خود را در سال 1382 با همکاری دوست دوران دبیرستانش، میتا ملکی برای حمایت از مردم زلزله زده بم منتشر کرد و در سال 1385 با موزیک ویدیو “سی دی رو بشکن” در حمایت از فیلم خصوصی لو رفته از هنرپیشهی زن ایرانی، زهرا امیرابراهیمی به شهرت رسید.
نام: یاسر بختیاری |
نام هنری: یاس |
تاریخ تولد: 1361/03/30 |
ملیت: ایرانی |
محل سکونت: تهران، ایران |
وضعیت تاهل: مجرد |
اینستاگرام: (5.5m) yastunes |
بیوگرافی یاس
یاسر بختیاری با نام هنری یاس در 30 خرداد 1361 در شهرستان تالش، استان گیلان متولد شد. او سه خواهر و یک برادر کوچکتر از خود به نام صابر دارد. شروع علاقهی یاس به موسیقی در 16 سالگی بود، زمانی که پدرش در یکی از سفرهای تجاری آلبوم توپاک، رپر معروف آمریکایی را برایش به عنوان سوغاتی آورد. او در 18 سالگی به دنبال مرگ پدرش تحصیلات دانشگاهی را ترک و شروع به کار و نوشتن شعر رپ کرد. یاس اولین آهنگ خود را در سال 1382 با همکاری دوست دوران دبیرستانش، میتا ملکی برای حمایت از مردم زلزله زده بم منتشر کرد و در سال 1385 با موزیک ویدیو “سی دی رو بشکن” در حمایت از فیلم خصوصی لو رفته از هنرپیشهی زن ایرانی، زهرا امیرابراهیمی به شهرت رسید. یاس نخستین خوانندهی رپ فارسی است که در ایران برای پخش موسیقی خود مجوز گرفته است. آهنگ یادت نره به همراه مجید غفوری، خوانندهی پاپ، اولین آهنگ یاس است که به صورت قانونی در ایران منتشر شده است.
کنسرت های یاس
یاس کنسرتهایی در شهرهای مختلف آمریکا، دبی و لندن برگزار کرده و به عنوان نمایندهی از موسیقی رپ فارسی تجربه اجرا و شرکت در نشستهایی در راستای معرفی و توسعهی رپ فارسی در برخی از دانشگاههای آمریکا از جمله دانشگاه میشیگان و دانشگاه نیویورک را داشته است.
گالری عکسهای یاس
یاس خوانندهی رپ فارسی یاسر بختیاری در کنار برادرش صابر بختیاری