مهدی رستمپور کشتیگیر، مربی کشتی، تحلیلگر تلویزیون، گزارشگر، خبرنگار، نویسنده و روزنامهنگار ایرانی است. او مجری برنامههای ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و صاحبامتیاز و مدیر مسئول مجله ورزشی “دنیای کشتی” در ایران بود.
مهدی رستمپور در اکتبر ۲۰۰۹ میلادی، به همراه تیم کشتی ایران برای شرکت در مسابقات جهانی به دانمارک اعزام شد، اما پس از پایان مسابقات با ترک اردوی تیم ایران، از کشور دانمارک تقاضای پناهندگی سیاسی کرد. او اکنون به عنوان خبرنگار آزاد و مفسر ورزشی با بخش فارسی بیبیسی و رادیو فردا همکاری میکند.
نام: مهدی رستمپور |
تاریخ تولد: 1357/01/20 |
ملیت: ایران |
محل سکونت: کپنهاگ، دانمارک |
وضعیت تاهل: مجرد |
اینستاگرام: (119k) rostampour.mehdi |
بیوگرافی مهدی رستمپور
مهدی رستمپور متولد 20 فروردین 1357 در تهران، ایران با اصالت مازندرانی است. او در اکتبر ۲۰۰۹ میلادی، به همراه تیم کشتی ایران برای شرکت در مسابقات جهانی به دانمارک اعزام شد، اما پس از پایان مسابقات با ترک اردوی تیم ایران، از کشور دانمارک تقاضای پناهندگی سیاسی کرد. او اکنون به عنوان خبرنگار آزاد و مفسر ورزشی با بخش فارسی بیبیسی و رادیو فردا همکاری میکند.
سرمربیگری مهدی رستمپور در تیم ملی کشتی زنان دانمارک
مهدی رستمپور پس از کسب پناهندگی از دانمارک و گذراندن دورههای مربیگری فیلا در لهستان و فعالیت در چند باشگاه محلی دانمارک، نظر فدراسیون کشتی این کشور را به خود جلب کرد و به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی زنان دانمارک انتخاب شد.
فعالیتهای رسانهی مهدی رستمپور در ایران
مهدی رستمپور صاحبامتیاز و مدیر مسئول مجله ورزشی “دنیای کشتی” در ایران بود. او همچنین به عنوان تحلیلگر ورزشی در برخی روزنامههای چاپ ایران از جمله روزنامههای شرق، اعتماد، اعتماد ملی، خبر، نود، کیهان ورزشی، جام جم، خبر ورزشی و ایران ورزشی فعالیت داشته است.
مهدی رستمپور مجری سابق برنامههای ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است. او از ابتدای تأسیس شبکه خبر در سال ۱۹۹۹ میلادی تا اکتبر ۲۰۰۹ میلادی، با این رسانه دولتی همکاری داشت و پنج سال به عنوان مجری برنامههای زنده در شبکه جهانی جام جم، وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران حضور داشت. علاوه بر آن، مدتها گوینده و گزارشگر در رادیو ورزش و شبکههای مختلف تلویزیون دولتی ایران از جمله شبکه ۲ و شبکه ۳ بود.
انتقادات مهدی رستمپور از سازمان تربیت بدنی ایران
مهدی رستمپور در مصاحبهای با رادیو فردا در ۲۱ مهر ۱۳۸۸، به انتقاد از سیستم ورزشی حاکم در ایران پرداخت. او در این مصاحبه به مواردی از جمله اعمال محدودیت برای ورزش بانوان در ایران، ایجاد محدودیتهای ورزشی برای اقلیتهای مذهبی، عدم مواجهه با ورزشکاران اسرائیلی و ابراز همدردی دروغین با ملت فلسطین و فساد مالی گسترده در عرصهی فوتبال ایران اشاره کرد.
افشاگریهای مهدی رستمپور از شاخهای مجازی
مهدی رستمپور اخیرا در صفحه اینستاگرام شخصی خود، درباره شاخهای اینستاگرامی نظیر تتلو، ساشا سبحانی و… و لایوهای خبرساز آنها دست به افشاگری زده است.
او در اینستاگرام خود نوشت:
وقتش رسیده بپذیرید دعوای پیام صادقیان با تتلو ساختگی است. پیام و تهی و تتلو و علیشمس و ساشا و احلام و سایر شاخهای راهزن مجازی از یک کانون شرطبندی حقوق میگیرند. لیدرشان در اسپانیاست: ملقب به مونتیگو.
سناریوی خودکشی دنیا جهانبخت بخاطر ساسی، دزدیده شدن ساشا سبحانی در آلمان، افسار گسیختگی تتلو، دوئل داود هزینه با وحید خزایی، جذب پدر آرات، مراسم پایانناپذیر دعوا و آشتیکنان صوری بین خودشان همه این نمایشنامهها را سعدالله امیرشقاقی (ملقب به دکتر) در ترکیه مینویسد. آنها فروشنده ابتذالند و میلیونها نفر نیز خریدارش!
با هر جنجال مصنوعی، جمعیت بیشتری به صفحاتشان میپیوندند تا پولهایشان را در سایتهای شرطبندی آتش بزنند.
تتلو دستمزد هنگفتی میگیرد و وظیفهاش عربدهجویی لایو گذاشتن با اعضای شبکه برای داغ ماندن مداوم صفحاتشان است.
دُم آقامیری هم بیرون زده. فردی که سرکی به لایو آرات میکشد، برای تتلو کلیپ هندی میسازد و با احلام آواز میخواند!
بسیاری میپرسند: استعداد آرات چه میشود؟ بعنوان یک مربی که دورههای اتحادیه جهانی را گذرانده و شش سال در باشگاه کریستنسهاون کپنهاگ به خردسالان تمرین دادهام، در ماجرای آرات با یک مربی متوهم و طمعکار سیرک مواجهیم که فقط نوک بینیاش را دیده و درک نمیکند جان فرزندش را به بازی گرفته. این بچه نازنین، مسئول به ثمر نشاندن رویاهای پوچ ما نیست.
استعداد حقیقی یعنی چهرههایی نظیر اللهیار صیادمنش، یونس دلفی و گلنوش خسروی که در ١٨ سالگی لژیونر شدند.
5 Comments